Proč vapovat HHC?

HHC je na našem trhu jen krátce, ale za tu dobu si získalo poměrně velkou základnu uživatelů, kteří si ho oblíbili. Mnoho z nich si oblíbilo hlavně metodu vapování. V čem je vapování lepší než jiné způsoby přijímání látky a proč zvolit právě HHC vaping?


Oddejte se vapingu
Pro vaping neboli elektronické kouření se používají vaporizéry, e-cigarety a vapovací pera. Všechna zařízení jsou napájena bateriemi, které simulují kouření. Většinou jsou obohacena o aromatické látky, nikotin, CBD nebo třeba HHC. Mnoho lidí se domnívá, že je vaping méně škodlivý než kouření tradičních cigaret.


Inhalace HHC
HHC je druh kanabinoidu, který se zahřívá a inhaluje. Zatím má pověst silnějšího hráče než jsou jiné formy kanabionidů konopí a podle některých i intenzivnější chuť. Někteří lidé ho používají k úlevě od bolesti či úzkosti, pro lepší soustředění, klidnější spánek, navození euforických stavů nebo pro relaxaci. Jako vždy jsou účinky zcela individuální.


Výhody vapování kanabinoidu HHC


Vapování je diskrétní a dá se snadno skrýt. HHC je méně náročné na plíce než jiné formy konopí a může být v mnoha ohledech užitečné. Dá se užívat přes
vaporizér i bong nebo přidávat do jídla. Vapování je oblíbeným způsobem konzumace konopí hlavně proto, že na rozdíl od kouření neobsahuje škodlivé toxiny a karcinogeny. Vapování HHC kanabinoidů je i levnější než kouření a umožňuje kontrolovanější dávkování kanabinoidů.


Jak vapovat kanabinoid HHC


Existuje hned několik způsobů, jak vapovat HHC kanabinoid. Nejjednodušší je začít s vaporizačním perem. Jednoduše našroubujete cartridge na konec vaporizéru a kouříte ho jako cigaretu. Můžete si užívat terapeutické účinky konopí, aniž by museli kouřit tradiční cigarety. Prostřednictvím elektronického topného tělíska se vyvarujete škodlivých účinků tabákového kouře. Navíc je velký výběr různých příchutí s obsahem HHC. Vaporizéry zahřívají liquid na požadovanou teplotu a dojde k odpařování účinných látek. Pak si můžete vychutnat účinky HHC kdekoli a kdykoliv.


Proč vapovat kanabinoid HHC


Vapování kanabinoidů HHC může být podle dostupných informací zdravější způsob konzumace a bezpečnější než kouření klasického konopí. Podle britské studie je dokonce vapování méně škodlivé než kouření tabáku. Na rozdíl od tradičních cigaret totiž neobsahuje pára žádné karcinogeny ani toxické látky HHC. Je však zapotřebí dalších výzkumů, které by určily dlouhodobé účinky vapování. Látka HHC - Hexahydrokanabinol je extrakt z pylu konopí, kde se nachází ve stopovém množství. Je připravována jako kanabinoidní sloučenina, která je laboratorně vyrobena a podle dosavadních testů je bez vedlejších účinků.

Zpět do obchodu
Používáme ověření věku Adulto