Existují nějaká rizika spojená s HHC?

Existují nějaká rizika spojená s HHC?


Kanabinoid HHC je žhavou novinkou. Přináší podobné relaxační stavy, jako má THC, je psychoaktivní, působí ihned, liší se však v intenzitě i celkovém rozsahu účinků. Je HHC legální a lze ji užívat zcela bez rizika?


CC429A31-01FD-4E2D-9C9E-3EE1D384F482


Jak se projevuje HHC


HHC navozuje pocit relaxace. Projevuje se uvolněním svalů, potlačením bolesti a po chvilce příjemnými sklony k únavě. Hexahydrokanabinol je skvělý na večerní uvolnění a dokáže urychlit proces usínání, pokud s ním máte potíže. Někteří po úlevě od bolesti cítí na začátku i příval energie. Na každého HHC působí jinak. Nedokážete s ním sice objevovat principy čtvrté dimenze, jako s vysoce potentním Delta 9 THC, ale dá se srovnat s o něco jemnějším Delta-8 THC, které přináší pocit uvolnění a bezstarostnosti. Účinky jsou však jako vždy velmi individuální. I po HHC se může objevit pocit sucha v ústech, zarudlé oči, v extrémních a velmi ojedinělých případech úzkost či závrať. Jeho účinky jsou ale velmi pozitivní.


Kvalitní HHC


Dejte si pozor na to, od koho zboží kupujete. Pokud má HHC nejasný původ, tak se mu raději vyhněte. I u nás je v současné době celá řada e-shopů, které chtějí prodat co největší množství bez doložení původu a způsobu získání HHC. Nekupujte tedy produkty, které pravděpodobně za moc nestojí. Vsaďte vždy na kvalitu.


Čistot extraktu HHC


Největším rizikem spojeným s touto látkou je zejména čistota extraktu HHC, který musí být vždy důkladně očištěný od veškerých solventů neboli extrakčních činidel. HHC se totiž jako všechny ostatní kanabinoidy extrahuje formou solvent extrakce, což je kombinace vysoké teploty, vysokého tlaku a vhodného extrakčního činidla. Dále pak extrakce probíhá za pomoci organického rozpouštědla jako je klasické CO2, butan či ethanol. Pokud dojde k nedbalosti a nedodržení veškerých postupů při extrakci, objeví se ve větší či menší míře extrakční činidla i ve výsledném produktu. V tomto případě mohou být tyto látky vysoce nebezpečné pro lidské zdraví. Nedá se sice mluvit o čistě přírodní metodě, ale jde vždy o syntetický kanabinoid z laboratoře, v naší nabídce HHC produktů proto naleznete nezávadné a kvalitní produkty HHC.


HHC a jeho původ


HHC vytvořil roku 1944 americký chemik Roger Adams, když k delta-9 THC přidal molekuly vodíku. Získal jej tedy z konvenčního THC získaného z konopí. Proces hydrogenace přeměnil THC na HHC - hexahydrokanabinol. Podobný proces se používá třeba při přeměně rostlinného oleje na margarín. Dnes se kanabinoid obvykle získává z technického konopí, se zanedbatelným obsahem THC a často vyšším podílem CBD, které je ve většině zemí legální. Dá se proto užívat bez obav.


Slovo závěrem

Největší známá rizika spojená s užíváním HHC se netýkají látky, ale spíše způsobu jejího získávání, extrakcí a přípravy. Důvěřujte ověřeným prodejcům. Účinky HHC jsou velmi relaxační a dost podobné THC. Zkuste odhalit tajemství této novinky.

Zpět do obchodu
Používáme ověření věku Adulto