Co je HHC a proč ho vapovat?

Vyzkoušejte nové příchutě HHC a začněte vapovat

 

HHC si na českém trhu za krátkou chvíli vybudovalo velmi slušnou pozici. Mnoho uživatelů na HHC nedá dopustit a metodu vapování si velmi oblíbilo. Proč zvolit právě HHC vaping, v čem je lepší než jiné způsoby konzumace a proč si vytvořit zásoby HHC? Ministerstvo zdravotnictví totiž chystá od července 2023 regulaci HHC, proto využijte výprodeje a akční nabídky produktů s obsahem HHC.


CC429A31-01FD-4E2D-9C9E-3EE1D384F482


Co je vaping a proč vapovat


Vaping je elektronické kouření přes e-cigarety, vaporizéry a vapovací pera. Zařízení simulují kouření a jsou napájena bateriemi. Většinou jsou produkty obohaceny o aromatické látky, nikotin, CBD nebo třeba HHC. Vaping se v posledních letech stal populární alternativou klasických cigaret a mnoho lidí se domnívá, že je vaping méně škodlivý než kouření tradičních cigaret. Jestli je to tak doopravdy ukáže až čas. Vapování je levnější než kouření a umožňuje kontrolovanější dávkování kanabinoidů.


Co je HHC a proč ho vapovat?


HHC je druh kanabinoidu, který se po zahřívání inhaluje. Má zajímavé účinky a intenzivnější chuť. Někteří lidé ho používají k eliminaci zdravotních potíží, jiní pro relaxaci a navození euforických stavů. Vapování je diskrétní, dá se snadno skrýt a HHC není oproti jiným formám konopí tak náročné na plíce. Lze ho užívat přes vaporizér či bong nebo přidávat do jídla. Na rozdíl od kouření neobsahuje vapování HHC kanabinoidů škodlivé toxiny a karcinogeny, které při kouření konopí vznikají.


Jak vapovat kanabinoid HHC?


Existuje více způsobů, jak HHC kanabinoid vapovat. Nejjednodušší je začít s vaporizačním perem, na které jednoduše našroubujete cartridge a kouříte ho jako cigaretu. Díky tomu můžete využívat terapeutické účinky konopí i bez tradiční cigarety a inhalovat HHC kanabinoidy prostřednictvím elektronického topného tělíska. Díky tomu se vyvarujete škodlivých účinků tabákového kouře. Vapování je tak bezpečnější alternativou a současně diskrétnějším způsobem konzumace konopí.


Proč místo kouření vapovat HHC?


Vapování kanabinoidů HHC je o něco zdravější a bezpečnější než klasické kouření konopí a tabáku. Na rozdíl od tradičních cigaret neobsahuje vytvořená pára žádné karcinogeny ani toxické látky. Využijte proto slev, výprodejů a akčních nabídek a obohaťte svoji sbírku o další nové příchutě. Vytvořte si do července 2023 zásoby produktů s obsahem HHC.


5E74086A-97DE-4635-AFD2-62A6B5128420


Které produkty míří na seznam psychomodulačních látek?


V současné době chce Ministerstvo zdravotnictví zařadit na seznam psychomodulačních látek další produkty. Kromě HHC je prověřován kratom a konopí s podlimitním obsahem THC. Po dokončení návrhu Ministerstvo zdravotnictví zahájí standardní legislativní proces a na něj pak naváže novelizace zákona. Po červenci 2023 tak už HHC, kratom a další látky s největší pravděpodobností nebudou legální a nepůjde je běžně koupit. Využijte proto zvýhodněné sady, výprodeje i žhavé novinky.

Zpět do obchodu
Používáme ověření věku Adulto